Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 04285612104
WEB http://hozathem.meb.k12.tr
Adres : Hamidiye Mah. Hükümet Cad. No20 Hozat/Tunceli
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimin amaçları doğrultusunda; ülkesini ve milletini seven, Atatürk ilkelerine bağlı, çevresi ile etkili iletişim kurabilen, problem çözme becerisine sahip, yaşam boyu öğrenmeyi davranış haline getirebilen, evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde bir insan olarak değerlerine sahip çıkan,ürettikleri ürünlerden gelir temin edip, bireysel, ailesel, yerel ve bölgesel ekonomiye katkı sağlayabilen, bilinçli üretici ve tüketici kimliği kazanmış, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip olan bireyler olarak yetiştirmek için varız.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin ve Yaygın Eğitimin amaçları doğrultusunda; bütün kursiyerlerin ülkesini seven, Cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, bilimsel, akılcı düşünüp, problemlerini çözme becerisi kazanan, toplumu oluşturan bireylerin bir bütünlük içerisinde yaşayacağına inanan, ürettikleri hizmet ve ürünlerden geçimini sağlayıp, yerel, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayabilen, teknolojinin insanlara hizmet verebilen bir araç olduğuna inanıp, amaçlarına ulaşmada yeterli çabayı gösterebilen, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ve davranışlar kazandırmak için varız. Eğitimimiz dil ,din,ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, ferdin ve toplumun ihtiyaçlarına göre,bireysel yetenekler doğrultusunda, teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitim ve öğretime uygun her yerde süreklilik içinde devam etmektedir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : TAM GÜN TAM YIL
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 07:00/24:00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Pansiyon :
Lojman : 0 Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Ulaşım İçin Araca gerek yok.
Yerleşim Yeri : Hozat/tunceli
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :